der-sturm-ausstellung.de

RSS | Comments RSS

Konstigt att plugga vid köksbordet

Comments (0) No Comments»
March 6, 2014 at 8:58 am

När jag flyttade hemifrån för första gången så var jag ju väldigt ovan sådär och jag hade ingen erfarenhet av att bo ensam. Det som var lustigt också var ju att jag inte hade några möbler så jag trivdes inte så bra när precis hade flyttat in. Jag tror att jag hade en säng, ett bord och en stol men det var allt och det är ju alldeles för lite känner jag. Det första jag köpte var en soffa och sedan lite senare så köpte jag några stolar till och några hyllor. Mitt misstag tycker jag var att inte köpa ett skrivbord direkt. Det är faktiskt väldigt viktigt att ha just ett skrivbord, man vill ju kunna studera och kunna fokusera. Jag kände inte riktigt att jag kunde fokusera när jag satt vid köksbordet och pluggade, det kändes bara konstigt helt enkelt och det vill man ju inte vara med om.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>