der-sturm-ausstellung.de

RSS | Comments RSS

Fest utomhus

Comments (0) No Comments»
April 1, 2014 at 6:00 pm

När min syster gifte sig så köpte jag ett stort Partytält
. Vi tänkte så att hon skulle gifta sig i kyrkan men sedan när de skulle ha festen på kvällen så kunde vi ha det i min trädgård och jag måste säga att det fungerade väldigt bra. Jag gillar att vara utomhus så mycket som möjligt och speciellt när det är fest så är det roligt, det finns ju inte heller någon chans att någonting förstörs. Annars när man har fest och det går lite vilt till så är det ju inte alls ovanligt att kanske en vas välts eller något sådant så det är ju väldigt bra att man kan förhindra det. Om jag fick välja så skulle jag ha fest utomhus varje gång, men det kräver ju också en väldigt fin trädgård eller uteplats och det är det klart att det är det inte alla som har.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>