der-sturm-ausstellung.de

RSS | Comments RSS

Ljust på morgonen mörkt på kvällen

Comments (0) No Comments»
May 17, 2014 at 8:30 am

Jag har precis beställt en Dimmer från en sida som heter elbutik.se och jag tror verkligen att det kommer bli väldigt bra om jag lyckas installera den. Jag är inte så händig av mig men jag tänkte ändå prova på att göra det för jag skulle verkligen vilja ha en dimmer i mitt sovrum. Jag tror att det skulle vara en väldigt bra grej för det är ju ofta som man vill ha olika ljus i sovrummet. På morgonen brukar jag faktiskt vilja att det ska vara riktigt ljust så att det blir svårt för mig att ligga kvar i sängen och mysa. På kvällen så vill man ju dock att det ska vara lite mörkare så att man kan läsa en bok eller bara kan varva ned lite efter dagen så att säga. Jag tror att det är en väldigt bra idee.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>